Passande produktmärkning för ert företag

Har du en produkt som behöver etiketter och märkning som gör den spårbar? Då kanske du är i behov av ett märksystem som är snabbt och effektivt; och låter dig säkerställa att din produkt är säker.

Till exempel finns det speciella standarder och regler i EU om hur du märker ett paket bröd. Då ska etiketten informera om vad brödet innehåller samt näringsdeklaration. Förpackningen ska dessutom vara märkt med bäst före-datum och batchnummer. Med andra ord måste du ha ett märksystem som kan trycka tydliga etiketter och koder.

Bläckstråle eller laser

Produktmärkning kan göras med olika sorters skrivare; laser, bläckstråle, fiberlaser, termotransfer, samt termisk bläckstråle. Det finns billigare skrivare som kan ge dig en kvalitativ utskrift, men samtidigt finns det högpresterande skrivare som ger dig exakt återgivning av bild och text. Vilken du väljer är upp till dig, men om du tillverkar produkter på industrinivå är ett märksystem som med hög precision att föredra.

Ett bra system klarar av att märka olika sorters material, som glas, gummi och papper. På den här sidan hittar du märksystem för olika användningsområden. Men välj inte ett system som låter bra, ta kontakt med en rådgivare som kan guida dig till det märksystem som passar för just din produkt.