Ny skärm till din stationära dator

Trots att många väljer bärbar dator är det många som föredrar den stationära varianten. Många gamers väljer den stationära varianten eftersom du kan välja betydligt mer kraftfulla databaser som bidrar till att förbättra spelupplevelsen.

Till skillnad från andra bärbara datorer där databasen sitter ihop med skärmen är den stationära varianten avskild från skärmen. Oavsett vilken stationär dator du köper är fördelen att du också kan bygga på din stationära dator och välja vilken skärm du vill ha.

Vilken skärm ska du välja

När du ska välja skärm är det viktigt att utgå ifrån dina behov. Trots att det kan kännas bra i plånboken om du köper en billig skärm kan det i förlängningen bli förödande med fel skärm. Om du jobbar med trading eller något annat som kräver större skärmar finns många olika varianter av LED skärmar.

Behöver du istället högre upplösning och bättre grafik kan du jämföra olika skärmar med full HD. Dessutom kan det vara bra att köpa till ett passande skärmställ. Framförallt kan det vara skönt med skärmställ för att anpassa placeringen på skrivbordet som ger dig bättre kroppshållning och mindre ont i nacken.

Hitta din nya favoritskärm idag

Du kan enkelt hitta olika skärmar till din stationära dator på nätet. Gå in på CDON och hitta din favoritskärm redan idag.