Fixa till ditt kontor

Det finns alltid ett behov av förnyelse på ditt kontor. Oavsett om det är ett mindre eller större kontor behöver du ibland göra några förändringar, både av praktiska skäl likväl som estetiska. För dig som tar emot klienter på kontoret kan det vara bra att se till att kontoret har en välkomnande atmosfär.

Några tips för att göra det trevligare på kontoret

Det mesta du behöver för att fixa kontoret finns online.

  • Plantor är alltid en lyckträff då det gör hela rummet mer levande samtidigt som de bidrar till något bättre luft. Införskaffa dig exempelvis gröna klätterplantor i en väggampel som du sedan låter slingra sig i ett hörn som en färgklick.
  • Öppna landskap med lägre avskärmningsväggar om det finns flera skrivbord. Det ger en mer inbjudande känsla än instängda arbetsstationer.
  • Häng upp fräscha, ljusa gardiner som inte gör kontoret mörkt, men som samtidigt kan skydda från solen under hetare dagar. Det bidrar till en ljus samt svalare miljö vilket som klient är trevligt att komma till.
  • Införskaffa nya, fina förvaringslådor eller flätade korgar att sätta i dina hyllor. Dessa kan du piffa till lite hur du vill i den stil som ditt kontor bäst.
  • Uppdatera tekniska prylar så att all utrustning du behöver som till exempel datorer, webcams och headset är på topp.
Publicerat i Okategoriserade